Млад италианец бе оправдан по дело за изнасилване. 26-годишният Диего срещнал

...
Млад италианец бе оправдан по дело за изнасилване. 26-годишният Диего срещнал
Коментари Харесай

Лондончанка се похвали на загорял италианец, че обича нестандартен секс, отиде в апартамента му и ...

Млад италианец бе оневинен по дело за обезчестяване. 26-годишният Диего срещнал „ жертвата си ” в един от лондонските питейни заведения и след известно време двамата тръгнали към жилището му. През цялото време младата дама не серпантина да споделя за половите си желания. Диего също споделил своите мечти, които били свързани с орален секс на стълбище. А девойката палаво му дала отговор: „ Ще видим”, оповестяват английските медии.

„ Тя описа, че грубият секс й харесва. Попитах я дали й харесва да я удрят и тя кимна позитивно. Бях толкоз разчувствуван. Каза ми, че някогашният й другар не бил доста деен и това не я устройвало”, споделя младият мъж.

Когато двамата се озовали в жилището му, той почнал да я целува. Тя влезнала в банята, а малко по-късно и той я последвал – чисто гол. Двамата правили орален секс, по-късно се преместили в една от стаите и траяли със заниманията си.
По някое време момичето споделило, че се усеща дискомфортно и ще си върви. Диего предложил да се реалокират в спалнята. Но сексът траял единствено 20 секунди и момичето избягало.

След бурната вечер дамата се оповестила за жертва и разказала, че в нито един миг не е желала да прави секс, повтаряла го през целия път, само че Диего не спирал да я тормози. Когато пристигнали в жилището му, тя незабавно се скрила в банята, само че той нахлул без покана и почнал да я насилва.

Съдът обаче счел, че младият италианец не е отговорен свалил всички обвинявания против него.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР